Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előtted áll! Álmaid pasija! De most mit tegyél? Hogyan kerülhetnél közel hozzá? Miről beszélgessetek? Flörtölési tippjeinkkel pillanatok alatt meghódíthatod a kiszemelt srác szívét!

 

 

1. Csakis csapatban! Nincs annál kellemetlenebb, mint valahol egyedül ácsorogni. ezért mindig a társaságoddal vagy a legjobb barátnőddel menj diszkóba!

2. Egy pillantás! észrevettél egy nagyon édes fiút és szeretnél vele flörtölni? Közvetkező a feladat: egy gyors pillantás, egy mosoly, nézz másfelé, majd újra a srácra. Még mindig téged néz? Bingó!

3. Bátorítás! Nyugodtan állj néhány méterrel odébb a társaságodtól. Ezzel arra bátorítod a srácot, hogy beszélgetni kezdjen veled.

4. Gyakorlótábor. A flörtölést is tanulni kell: ha egy aranyos fiú megy el előtted, mosolyogj rá. Visszamosolyog? Szuper! Sikerült magadra felhívnod a figyelmét. Ha nem, az sem probléma. Ez a kis gyakorlás lazává tesz majd, ha komolyra fordul a dolog.

5. A szerelem nevében! Nagyon tetszik egy srác? Akkor detektívesdit kell játszanod: ha ugyanis a nevén szólítod, nagy szemeket fog mereszteni!

6. Egyedül vagy párban? Csak úgy mellékesen szeretnéd megtudni, van-e barátnője? Bátran kérdezd meg, hogy áll a szerelemmel. Ha unottan nézelődik, startolj rá!

7. Beszélj hozzám! A barátaival tölti az időt. Nyugodtan beszélgess egyik haverjával. Fogadjunk, hogy azonnal csatlakozni fog hozzátok.

8. Cserejáték! Őt nézted és most elindult feléd? Semmi pánik! Ha azt mondod, "Bocsi, összetévesztettelek valakivel, de örülök, hogy megismertelek", könnyen beszélgetésbe elegyedhettek.


9. Szerelmes érintés. Belelóg egy hajtincs a helyes arcába? Ha gyengéden a füle mögé simítod, tudni fogja, hogy nagyon kedveled...

10. Kis nyuszi... Egy srác három másodpercnél tovább néz a szemedbe, de nincs bátorsága odamenni hozzád? Tiszta ügy: tetszel neki! Szóval kezdeményezz!

11. Bókkal könnyebb! A fiúk is szeretik a bókokat! Mondd meg neki, mennyire tetszik a pólója, frizurája, stb. Tutira piros pontokat szerzel nála.

12. Aúú! Valami belement a szemedbe és ő az utolsó reményed. Ez gyengéd érintéseket garantál és mély pillantásokat...

13. Libabőr! Álmaid pasijának végigfut a hátán a hideg, amikor gyengéden leveszel a válláról egy pihét (ami természetesen ott sem volt...)!

14. Szuper titkos! Végre belemélyedtetek a beszélgetésbe - de ne árulj el neki túl sokat. Egy kis titokzatosság minden lánynak jól áll!

15. Tedd a kezed a szívedre! Kérdezd meg, hogy érdekli-e egy pillantás a jövőbe? Ha igen, olvass a tenyeréből, és jövendöld meg neki, hogy ma találkozik álmai asszonyával - természetesen veled!