Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mire figyeljünk, hogy jók legyünk a csókolózásban?

Mindig figyelj arra, hogy friss legyen a leheleted. Akármilyen szerelmes is a párod, a rossz lehelet elveszi a kedvét egy jó csókolózástól. Rossz leheletet okozhat a cigaretta és a fokhagyma is, de a fogorvost is legalább évente meg kell látogatni, mert a rossz fog is okozhat ilyen kellemetlenségeket. A gyakori fogmosás, fogselyem használata és a nyelven lévő lepedék eltávolítása megelőzheti a rossz leheletet. A rágó is jó megoldás rövid távra, csak ne felejtsd el kiköpni a csókcsata előtt.

Ne csak a száját csókolgasd, és ez igaz mindkét nemre. Mindenkinek bejön, ha az arcát, mellkasát-mellét, nyakát kényezteted csókjaiddal. A tarkóra adott csók egyenesen borzongást okoz. Aztán lehet haladni lefelé, a hát és a fenék irányába. Arról nem is beszélve, hogy a nemi szervek csókolgatása milyen örömmel jár.

Csak csukott szemmel csókolózz, akármennyire is szereted a gyönyörű szemeit nézni, ilyenkor inkább bízd magad a fantáziádra. Talán kiábrándító lenne a mitesszereit nézegetni egy szerelmes csók közben.

Rúzzsal vigyázz, mert a pasiknak csak kis százaléka szereti a vastagon rúzsozott ajkakat, és nincs ez másképp a szájfénnyel sem. De ahhoz ,hogy szép, csókolni való ajkaid legyenek, bizony ápolni kell őket.  Fürdés után óvatosan töröld át a szádat a törülköződdel, így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket. Majd kenj rá vékonyan mézet, bírd ki minél tovább, hogy ne nyalogasd le. Ettől szépek, nedvesek és hidratáltak lesznek ajkaid.

Pasiknak! Igazán lehet szexi egy kis borosta, de heves csókolózás közben ez igen ronda piros foltokat okozhat párod állán és szája körül.  Ez igen érzékeny terület, és ha úgy látod, hogy zavarja a párodat, akkor inkább alaposabban borotválkozz meg  a randi előtt.

Hogy milyen is igazából a jó csók? Nagy százalékban a nem túl heves, de nem is lágy, nem cuppanós és nem nyálas csókra esküdnek. De lehet hogy te és a párod másképpen szeretitek. Egy a lényeg: ne legyél merev, és lazulj el kellőképpen.