Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Melyik srácot merre találod, és a legfontosabb: hogy szerezheted meg? Most megtudhatod...

 

 

A kanapén

Ideális hely arra, hogy egy kicsit közelebb kerüljetek egymáshoz...
Ilyen típus: a kanapé kiváló hely a kicsit visszahúzódó fiúk számára. Itt kényelmesen hátradőlhetnek és remek kilátás nyílik a terepre, miközben a barátaikkal cseverésznek. Nincs más dolguk, mint megvárni, míg egy lány is csatlakozik. Ennél a típusnál neked kell kezdeményezni!
Így szerezheted meg: szerezz neki örömet és kérdezd meg tőle, hogy pihenhetnél-e egyet a VIP személyek részére fenntartott ülőhelyen. Biztosan nem utasít vissza...

 Hifitorony mellett

Itt dobog a buli szíve és egy kedves DJ mellett nemsokára a tiéd is...
Ilyen típus: ez a fiú él-hal azért, hogy ő diktálhassa a tempót a buliban. Szeret a középpontban lenni, és többnyire vicces figura, akivel remekül lehet szórakozni. A heves szívdobogás garantált! 
Így szerezheted meg: kérdezd meg az egyik barátját, hogy a DJ-nek melyik a kedvenc száma. Ezután megkérheted, hogy játssza le a dalt. Ha meglepődik, hogy miért pont ezt, akkor válaszolj így: "Azt gondoltam, neked is bejön ez a szám!" Nyertél!

A táncparketten

Testbeszéd: itt aztán igazán forr a levegő!
Ilyen típus: mindegy, hogy lenyűgöző vagy inkább kurta-furcsa, ha egy srác mindenki szeme láttára a táncparketten ropja, akkor annak a fiúnak hatalmas az önbizalma. Számára a buli szórakozást jelent, és nem érdekli, hogy a többiek mit gondolnak róla.
Így szerezheted meg: az a klassz a táncban, hogy észrevétlenül közelebb húzódhatsz hozzá. De figyelj arra, hogy ne vesd rá amgad egyből, ugyanis a srác túlságosan rámenősnek tarthat, és ezen az estén elfelejtheted a flörtöt!

Egyedül a sarokban

Mr. Menő egyedül ácsorog a sarokban és figyeli az eseményeket.
Ilyen típus: ennek a srácnak az a fontos, hogy lazának tűnjön, bár ezt nem vallja be. Valójában a félénkek közé tartozik, akik arra várnak, hogy egy lány megszólítsa őket. A félénkségét azonban nagyon jól leplezi.
Így szerezheted meg: ne hagyd, hogy a fagyos külseje elriasszon! Figyelmeztesd egy mosollyal, hogy mindjárt odamész hozzá, majd kérdezd meg tőle, hogy egyedül érkezett-e. Ez tuti jó beszélgetési alap.

A konyhában

A fiúk szívéhez a gyomrukon át vezet az út!
Ilyen típus: a srác, aki a kajás asztalnál álldogál, csak egy valamire gondol, méghozzá a hasára! De ha sokat látod az asztal körül, az csak egyet jelenthet: igazi ínyenc. Ha tehát egy ennivaló pasira vágysz, akkor irány a konyha, és vesd rá magad!
Így szerezheted meg: kérdezd meg, hogy melyik fogást javasolja a "főszakács". Hízelegni fog neki, és elkezdhettek beszélgetni. Kiderítheted, hogy egyezik-e az ízlésetek.