Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beleestél. Ez jó, de ne csak álmodozz róla! Itt az ideje, hogy te is bedobd magad! Ismerkedj és hódíts - okosan! A GIRL! elárulja, hogyan!

 

 

Ha lehet, feltűnés nélkül szerezz be infókat a fiúról, aki tetszik neked!
Amikor az egyik barátnőjével vagy barátjával beszélgetsz, ejts el egy-egy kérdést róla: Milyen zenét szeret?; Mi a hobbija?; stb.
Amit tilos: nyomozni utána. Ha túl feltűnően érdeklődsz iránta, lehet, hogy pont az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél.
Amit lehet: barátkozni a barátaival! Tartsd szem előtt a "Lassan járj, tovább érsz!" elvet, és először ismerkedj meg a barátaival, haverjaival!

Szemkontaktus kipipálva. Hogyan tovább?
Tetszik egy srác, néhányszor már összeakadt a tekintetetek. Ez azt jelenti, hogy szimpatikus vagy neki, de ne bízd el magad!
Amit tilos: röhögcsélni és összesúgni a barátnőiddel úgy, hogy számára is egyértelmű: róla dumáltok. Képzeld magad az ő helyébe! Örülnél neki?
Amit lehet: maradj szerény és bájos! Az sem baj, ha kicsit belepirulsz a mosolyba. A fiúk imádják!

Mutasd meg magad, de ne légy hivalkodó!
Nagyon bejön neked egy srác, de ő még nem vett észre téged. Szeretnéd felhívni magadra a figyelmet. Mit csinálj?
Amit tilos: kihívóan öltözködni és viselkedni. A harsány nevetéstől, a nagyhangú lányoktól a fiúk beijednek. Akár hiszed, akár nem, a hódításhoz nem kell szuperszexi miniszoknyát húznod.
Amit lehet: légy önmagad, minél természetesebb és nyugodtabb vagy, annál erősebb a kisugárzásod. Így hamarabb észrevesz majd, mintha egész nap viháncolnál.

Baj van? Légy mellette!
Észreveszed, hogy egyedül és szomorúan álldogál a sarokban, láthatóan félrevonul a többiektől. Szíved szerint azonnal megvigasztalnád, mégsem teszed.
Amit tilos: ilyenkor túlságosan jókedvűnek lenni előtte. Kerüld a "Hé, miért lógatod az orrod?" jellegű mondatokat!
Amit lehet: egyedül odamenni hozzá, és halkan megkérdezni: "Baj van, segíthetek?" Valószínűleg nem árulja el, mi bántja, de a szíve mélyén emlékezni fog rád! Talán egy randival hálálja meg, hogy odamentél hozzá!

Körülrajongják a lányok, de te nem akarsz beállni a sorba!
Ő az iskola legmenőbb fiúja, akit egész nap körülvesznek a lányok. Kedvükre válogathatna közülük, de nem teszi. Rajtad a sor!
Amit tilos: ugyanazt csinálni, mint a többi csaj. Ne légy rideg, de ne is akarj a hárembe tartozni. Ne dícsérd őt, s ne viselkedj előtte kihívóan!
Amit lehet: úgy etnni, mintha nem érdekelne. Kicsit csalj, vonulj vissza, és hidd el, ezzel sokkal jobban felkelted a kíváncsiságát, mintha egész nap körülötte legyeskednél.

A nyomulás visszatetsző!
Bulikban biztosan láttad már, hogy egy lány annyira hajt egy fiúra, hogy képes még önmagát is felajánlani, csak hogy rá figyeljen a srác. Ha nincs helyén az önbecsülésed és a büszkeséged, könnyen te is ebbe a hibába eshetsz!
Amit tilos: saját meggyőződésed ellen cselekedni. Senki kedvéért ne add föl az elveidet! Ne játssz szerepeket, csak azért, hogy figyeljenek rád!
Amit lehet: visszavonulót fújni, ha a fiú nem reagál a közeledésedre. Ne nyomulj!

Ő nem lép, te nem mersz...
Tetszik egy srác, úgy érzed, ő is felfigyelt rád. A kapcsolatotok már olyan, mint egy romantikus regény: te nézed, ő néz, de nem történik semmi... Valamit mégis tenni kell!
Amit tilos: letámadni őt, és nyíltan megkérdezni, hogy randizna-e veled. Az ilyen széplelkű, bátortalan srácok könnyen megriadnak, ha egy lány ennyire őszinte.
Amit lehet: leszólítani őt lazán, egyszerűen: "Helló, hogy érzed magad?" Írhatsz neki egy e-mailt is! De a levélben legyél kedves. Írd meg, azért szerezted meg a címét, mert valamilyen ügyben szükséged lenne a tanácsára. Ha gáz van, így még mindig visszakozhatsz!