Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


           Július 2010

 


Kedves Kos!

Júliusban kitartásból „vizsgázol”. Számíts rá, hogy mindaz, amibe belefogtál, és nagy lendülettel elindult, ebben a hónapban megtorpanhat! Szó sincs arról, hogy nem jó az ötlet, vagy baj lenne veled. Pusztán több időre van szükség a kivitelezéshez, vagyis még érnie kell a dolognak, mindegy, hogy hivatásról, magánéletről, ingatlanügyről vagy gyermekvállalásról van-e szó. Az biztos, hogy a családodban változások lesznek. Valaki elmegy, elköltözik, és valaki új érkezik. A hónap első fele szinte unalmasan eseménytelen lesz, míg július végén felpörög minden körülötted. Tele leszel új tervekkel. Ehhez kapsz inspirációt egy olyan ember személyében, aki óriási hatással lesz rád. Sorsszerű a ti találkozásotok, de nem lehet tudni, hogy mi lesz ebből. Hosszú idő, míg kiderül, hogy mi a dolgotok egymással…

 

 

Kedves Bika!
Számodra a július nagy változásokat fog hozni. Ezek között lesznek azonnal érzékelhetőek, és olyanok is, amelyek lassan fejtik ki a hatásukat. A hónap elején valakitől kedves, sőt megható ajándékot vagy dicséretet kaphatsz. Vállald fel, hogy jólesik, és köszönd meg! A július 11-i újhold új lehetőséget hoz neked tanulásra, utazásra, de az is lehet, hogy új módon leszel képes kifejezni magad. Ennek következtében érthetőbb lehet a másik számára, hogy mi zajlik benned. A hónap vége felé egy ember vagy egy tárgy fogja megédesíteni a napjaidat. Boldogság fog költözni az otthonodba és/vagy a szívedbe. Adj hálát, mert ilyesmi nem sűrűn történik az életedben! A július 26-i teliholdkor készülj fel nagy feszültségekre és konfliktusokra! A legjobb az lenne, ha szabadságot vennél ki, így a munkahelyi vitát kivédheted…


Kedves Ikrek!
Júliusban fellélegezhetsz. Elsősorban anyagi téren fogsz pozitív elmozdulást érzékelni. Legyél nyitott, mert a július 11-i újhold új pénzforrást fog megmutatni! Más kérdés, hogy belefér-e az idődbe. Ne terheld túl magad, de érdemes meggondolnod, hogy mi éri meg jobban! Szerencsére az idő neked dolgozik, vagyis nem kell kapkodnod. Sőt, akkor jársz a legjobban, ha vársz. Napokkal később tisztábban fogod látni, hogy melyik a te utad. A hónap végén érdemes lenne egy utazást beiktatnod. Ha csak egy hosszú hétvégére utazol el, már az is frissítően fog hatni testedre-lelkedre. De nem muszáj ott aludnod, hiszen a környezetváltozáson van a hangsúly. A július 26-i teliholdkor minden korábbinál legyél óvatosabb a közlekedésben! Balesetveszély leselkedik rád. Mindig koncentrálj, vagyis egy pillanatra se kalandozzon el a figyelmed!


Kedves Rák!
Használd ki okosan ezt a hónapot, ugyanis a július neked, rólad szól. Tele leszel erővel, vitalitással, lelkesedéssel. Ha szeretnél bármin változtatni, újítani, akkor azt időzítsd július 11-re! Ekkor az újhold remek lehetőségeket hoz neked. Nyisd ki a szemedet és a szívedet! Meglátod, nem lesz lehetetlen a számodra. A hónap második felében egy idős családtagoddal történhet valami, ami részedről több törődést fog igényelni. Ne sajnáld az idődet! Menj, és segíts, még akkor is, ha nem kéri. Az idősek olykor szégyellik, hogy segítségre szorulnak. Csendben intézd el azt, amit kell! Július 26-án vigyázz a pénzedre! A telihold anyagi veszteséget jelez. Ezt csak körültekintéssel és meggondolt vásárlással tudod kivédeni, de az is megoldás, ha aznap nem veszel semmit. Inkább spórolj! Tegyél félre, hogy szűkösebb időben legyen mihez nyúlni!


Kedves Oroszlán!
Számodra a július nagy része a türelemről fog szólni. Minden sejtedben érezheted, hogy nagy és pozitív változások közelítenek, de ezt ki kell várnod. Nem mehetsz a dolgok elébe. Nem siettetheted a folyamatokat. Nem érdemes éretlen „gyümölcsöt” leszakítanod. Szerencséd, hogy lesznek kisebb történések, amik sikerélményt adnak, így ki fogod bírni, hogy eljöjjön a te időd, ami július 23-án érkezik, amikor a Nap belép az Oroszlán jelébe. Ezzel elindul egy olyan hónap, amiből bármit, sőt mindent kihozhatsz. Érdemes ekkora időzítened fontosabb, nehezebb feladatokat. De itt sem szabad kapkodnod. Különösen július 26-án vigyázz, mert a telihold súlyos vitára ingerel. Többen provokatívak lesznek. Legalábbis szerinted. A te feladatod, hogy kitérj ezek elől. Őrizd meg a higgadtságodat, és maradj békés minden körülmények között!


Kedves Szűz!
Jól indul a júliusod, és még jobban folytatódik. Tényleg nem lesz okod panaszra. Főleg, ha nemcsak észreveszed, hanem értékeled is, hogy kevesebb teher fog nyomni, és több kisebb szerencse fog érni. Csak akkor lehetsz elégedett, ha nem veszed természetesnek a pozitív eseményeket. Adj hálát! Tudnod kell, hogy a hála olyan magas rezgésű energia, ami még több jót vonz hozzád. A hónap közepén kissé rosszul érezheted magad, mert az a tévképzeted támadhat, hogy nagy döntéseket kell hoznod, de ez nem így van. Ne siess, és ne sürgesd önmagadat! Adj időt, hogy alaposan átgondolhasd a dolgot! Amíg gondolkozol, egy csomó minden eldől anélkül, hogy te bármit lépnél. Hidd el, jobb lesz így! A hónap végén a pénzügyeid terén kell visszafogottnak lenned. Ne költekezz! Még akkor se, ha több bevételed lesz, mint korábban!


Kedves Mérleg!
A július sorsfordító lesz az életedben. Elkezdődik egy kb. két és fél éves időszak, ami több komolyabb feladatot hoz, de szerencsére ehhez több erőt és diadalt is. Ez abban az esetben lesz igaz, ha nem a könnyebb utat választod. Amennyiben „bevállalós” leszel, eddig sosem látott sikerek várnak rád. Július 11-én számíts rá, hogy a munkádban új emberek, új feladatok, új felállás jön! Már itt megmutathatod, hogy mennyire vagy rugalmas. Emellett egész hónapban vigyáznod kell a nosztalgiázással. Több, szívednek kedves régi ember vagy az emlékük visszatérhet. Nem baj, ha nem tagadod meg őket, de ne bántsd meg a jelenlegi kapcsolataidat! Ügyesen, diplomatikusan kommunikálj mindenkivel! A hónap végén idegesíteni fognak azok, akik cikáznak, és ezáltal megbízhatatlanok. Vond le a következtetést, és ne rájuk építs!


Kedves Skorpió!
Alapvetően jó passzban leszel egész júliusban, főleg, ha figyelsz a saját igényeidre. Ne feledd, az egészséges önzés azt jelenti, hogy ha te jól vagy, akkor a környezeted is. A jó közérzeted egyik leghatékonyabb módszere, ha elutazol. Menj vízpartra! Ússz sokat, és nézd a vizet! Ezek mind feltöltik az energiaraktáraidat. Ezek után senki és semmi sem tud kibillenteni, kihozni a sodrodból. Pedig páran meg fogják próbálni. Most különösen a munkahelyeden lesznek olyanok, akik feszegetik a türelmed határait. Ne hagyd! Arra is ügyelj, hogy a hivatásod ne vonjon el teljesen a családodtól! Muszáj magánéletet is élned, máskülönben felborul az egyensúly. A hónap végén ebből több feszült helyzet adódhat. A tieid méltatlankodhatnak, ha keveset vagy velük. Legalább a hétvégék legyenek szentek. Akkor ne dolgozz, csak rájuk figyelj!


Kedves Nyilas!
Aggodalomra semmi okod. Júliusban jobban leszel. Egy kis türelemre lesz még szükséged, és azután kezdenek beérni a gyümölcsök. Egyre több olyan esemény vár rád, ami megerősít abban, hogy jó felé haladsz. Mindenesetre a hónap első felében be kell osztanod a pénzedet. Lehetőleg ne csábulj el! Ne vegyél meg mindent, ami megtetszik! Könnyen zavarba jöhetsz, ha túlléped a keretedet. Pedig nem lenne bölcs dolog kölcsönkérni. Addig nyújtózz, amíg a takaród ér! Ezt az öregek nagyon komolyan vették, és be is tartották. Vegyél példát róluk! Ha utazást tervezel, akkor a hónap végére időzítsd, de lehetőleg július 26-án ne legyél úton! Addigra érj oda, vagy később indulj, ugyanis a telihold aznapra balesetveszélyt jelez. Jobb lenne ezt kikerülnöd. Ezzel egy időben a konfliktusokat is kerüld! Térj ki, mert hosszan elhúzódó viszály alakulhat ki!


Kedves Bak!
Nagy horderejű változásokra számíts júliusban! Szinte folyamatosan lesz olyan életterület, ahol valami történik. A hónap elején a családodban lehet feszültség valami régi ügy miatt. Azután a pénzügyeidben kell visszafogottnak lenned. Ne költs többet, mint a büdzséd, és vigyázz az értékeidre! Ne adj lehetőséget a zsebtolvajoknak! Később valami szerencsés dolog vár rád, ami a terveid megvalósításában segít. A július 11-i újhold új szerelmet hozhat. Ha független vagy, akkor mindent bele, de ha foglalt vagy, maradj hű! Vigyázz a kapcsolatodra! Ezután jön pár csendesebb nap. Ekkor dolgozz szorgalmasan, vagy menj szabira, de egyszerre ne akard a kettőt! A hónap végén ingatlanügyekben ne hozz egyedül döntést! És július 26-án, a telihold napján anyagi témában legyél passzív! Az lenne a legjobb, ha semmit sem vennél aznap!


Kedves Vízöntő!
 Népszerű leszel júliusban. Ne lepődj meg, ha mindenki veled akar randizni, dolgozni, bulizni, utazni stb.! Arra vigyázz, hogy a párodat ne tedd féltékennyé, és a régi barátaidat ne hanyagold el! Ebben a hónapban arra is ügyelned kell, hogy régi ügyeken ne rágódj! Hajlamos leszel időről időre nosztalgiázni, amivel addig nincs baj, amíg nem keseregsz. Szinte egész hónapban okosan kell beosztanod a pénzedet. Könnyen túllépheted a keretet, és akkor lehet, hogy kölcsön kell kérned. Okosabb lenne, ha ezt el tudnád kerülni. Legyél ügyes! A hónap végén összesűrűsödnek az események. Egyrészt a szerelemben lehetnek sikereid. Másrészt külföldi munka, tanulmány vagy utazás lehetősége jöhet. Ragadd meg az alkalmat! Tudnod kell, hogy ilyen nem jön túl sűrűn. Ugyanakkor párkapcsolati feszültségek a szakítás közelébe sodorhatják a kapcsolatodat…


Kedves Halak!
Határozott különbséget lehet tenni a július eleje és vége között. Míg a hónap első felében kellemes események várnak rád, addig a hónap második felében a konfliktusok fognak dominálni. Emiatt jobb, ha feltöltődsz a kedves emberek társaságában, és átmented magaddal a derűt. Közben vigyázz a szívedre! Olyan valaki léphet be az életedbe, aki nagy hatással lesz rád. Ha még nincs párod, akkor ebből bármi lehet, de ha foglalt vagy, akkor mindenáron maradj hű! Csak azt tedd, amit te is el tudnál viselni fordított helyzetben! A hónap vége felé egyre többet kell foglalkoznod az egészségeddel. Mivel nyár van, a szabadtéri programok épp aktuálisak, vagyis legyél minél többet kinn friss levegőn, és mozogj valamit! Nem kell túlterhelned magadat. Elég, ha rendszeresen sétálsz vagy biciklizel. A hangsúly a rendszerességen van…